RUNDHOLZ BROEKEN

1 - 15 van 15 artikelen
Gefilterd op:
  • Broeken
  • Rundholz
Wis selectie

RUNDHOLZ BROEKEN IS CREATIVITEIT SAMEN MET KWALITEIT VAN PENNINKHOF

 

Het Duitse echtpaar Carsten en Lenka Rundholz hebben in 1993 het merk Rundholz in Duitsland opgericht. Een origineel en creatief damesmode merk met 3 verschillende labels: Rundholz, Rundholz DIP en Rundholz Black Label in verschillende prijs levels. De keuze van hoogwaardige natuurlijke materialen en eigenzinnige creativiteit maakt dat elke vrouw die zich buiten de standaard normen van de mode wil kleden, Rundholz als één van haar favoriete merken kan maken. In onze zoektocht naar damesmode in combinatie met creativiteit en originaliteit heeft Penninkhofmode de samenwerking met Rundholz in 2019 opgestart. Het merk Rundholz laat zich bij Penninkhofmode makkelijk combineren met andere merken zoals High everyday couture, Cambio, Tandem, en Annette Görtz en is ook heel goed te combineren met onze schoenenmerken zoals Arche, AGL (Attilio Giusti Leombruni) of Kennel und Schmenger.

Rundholz heeft een grote verscheidenheid van broeken. Mooi aangesloten modellen met elastiek in de taille, maar ook is Rundholz bekend om creatief gestileerde broeken met een zeer laag kruis en wijde pijpen. De combinatie van de stijlen met de keuze van de materialen maken dat Rundholz een zeer uitgesproken en gewaardeerd merk is. De broeken kunnen altijd in combinatie met bovenstukken van Rundholz worden gedragen maar kan ook zeer goed met andere merken worden gecombineerd. Naast broeken van Rundholz hebben we natuurlijk ook een zeer grote collectie broeken van andere merken zoals: High broeken, Cambio broekenPeserico broeken, Annette Görtz broeken, Marc Cain broeken of Transit broeken.

 

Vind eenvoudig uw favoriete item online op onze webshop.

 

Rundholz blousesRundholz vestenRundholz jurken
Rundholz topsRundholz blazersRundholz shawls

 

RUNDHOLZ EN PENNINKHOFMODE; EEN INTENSIEVE SAMENWERKING

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de broeken die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste broeken van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie design merk. 

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.