ACCESSOIRES VAN EXCLUSIEVE MERKEN

1 - 30 van 38 artikelen

ACCESSOIRES VAN EXCLUSIEVE DAMESMODE MERKEN KUNT U SNEL EN EENVOUDIG BESTELLEN BIJ PENNINKHOFMODE.NL

Zoekt u een accessoire online ? Bij Penninkhofmode vindt u een groot assortiment van Accessoires in alle beschikbare kleuren. Trendy, sportief of klassiek; een grote keuze Accessoires van meerdere merken zoals MarcCain, Cassiopée, High en Annette Görtz  vind U op onze webshop.  Wanneer u advies wilt over een accessoire of over combinatie mogelijkheden met een leuk shirt, of een mooie blazer, Kunt U ons altijd makkelijk contacteren op ons telefoon nummer: 0570-592339

SERVICE EN VEILIGHEID STAAN BIJ PENNINKHOFMODE HOOG IN HET VAANDEL.

Onze service houdt niet op bij een goed advies en een snelle verzending. Veiligheid is een service die voor ons zeer belangrijk is. Tijdens uw bestelling en betaling garanderen wij u de hoogst mogelijke beveiliging via een speciaal beveiligde betalingsomgeving. U heeft hier meerdere mogelijkheden om te betalen: Ideal, Mastercard, Visa, American Express, Paypal en Klarna (achteraf betalen). Ook kunt u er voor kiezen om te betalen met overboeking per bank. Ook na ontvangst van uw bestelling  staan wij altijd voor u klaar, wanneer u een vraag of een probleem heeft .

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.