Telefonisch Bestellen

Hoe kan ik een telefonische bestelling plaatsen?

Indien het u niet zelf lukt een bestelling te plaatsen op onze webshop, kunt u altijd een telefonische bestelling plaatsen. Wanneer u een telefonische bestelling wilt plaatsen, vragen wij u onderstaande gegevens bij de hand te hebben. Telefonische bestellingen kunnen met alle door ons aangeboden betaal methodes worden betaald behalve met Klarna, en worden pas verzonden na ontvangst van uw betaling (in de regel betekend dit dat uw bestelling 1 dag na uw betaling verzonden wordt).

Wanneer u een telefonische bestelling wilt plaatsen; houdt u dan de volgende gegevens bij de hand:


• Het artikelnummer welke u wenst te bestellen
• De maat welke u wenst te bestellen
• Uw voorletters en achternaam
• Uw adresgegevens (straatnaam, huisnummer, postcode en plaats)
• Uw telefoonnummer (zodat wij u bij eventuele vragen kunnen bereiken)
• Uw email adres (zodat wij u kunnen informeren zodra wij uw bestelling verzenden en u de zending kunt volgen via een track&trace)


Van maandag t/m vrijdag kunt u van 08.00 tot 18.00 een telefonische bestelling plaatsen via onderstaand nummer.
telfoonnummer:  0570-59 23 39

 


Hoe kan ik een telefonische bestelling betalen?

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met een betaalverzoek. Hiermee kunt u de bestelling op alle door ons geboden betaalmogelijkheden betalen. De betaalwijze Klarna is met telefonisch bestellen niet mogelijk.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.