Nieuwsbrief

Wat houdt de nieuwsbrief van Penninkhofmode in?

Vanaf dat u zich heeft aangemeld op onze nieuwsbrief ontvangt u onze nieuwsbrief met hierin de laatste ontwikkelingen binnen Penninkhofmode,onze merken en de mode in het algemeen.

Hoe vaak verstuurt Penninkhofmode een nieuwsbrief?

Wij versturen 2 tot 4 maal per maand een nieuwsbrief over onze damesmode en schoenenmode merken. Verder informeren wij u over nieuw binnen gekomen items in de NEW ARRIVAL periodes. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe collectie.

Wat is het voordeel om mij aan te melden voor de nieuwsbrief?

Wanneer u zich heeft ingeschreven om de nieuwsbrief te ontvangen, belonen wij u direct door de waarde van uw spaarpunten te verdubbelen van € 0,25 naar € 0,50. Van de start van de sale en andere acties wordt u direct op de hoogte gebracht. Dit geeft u de gelegenheid om direct te kunnen kijken of er nog gewenste items in uw maat beschikbaar zijn. Ook over de ontwikkelingen, mogelijkheden en acties betreffende onze cadeaushop, houden wij u graag op de hoogte. Gemiddeld zal u twee tot vier nieuwsbrieven per maand van ons ontvangen.

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief?

Wanneer u bij ons een aankoop doet op onze internetshop, wordt u tijdens de betaling gevraagd of u geïnteresseerd bent voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Wanneer u een vinkje plaatst bij deze vraag, zult u de nieuwsbrief gaan ontvangen. Wanneer u dit niet doet zullen wij uw e-mail adres slechts gebruiken voor een goede afhandeling van uw aankoop.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich op twee manieren afmelden. U meldt zich af middels de afmeldlink in de nieuwsbrief, deze bevindt zich onder aan de nieuwsbrief.
U vraagt ons via een e-mail aan klantenservice@penninkhofmode.nl om uw mailadres uit ons bestand te verwijderen. Heeft u zich in de loop der tijd met meerdere mailadressen aangemeld, vergeet dan niet alle adressen aan ons door te geven.

Let op: wanneer u zich afmeld voor de nieuwsbrief, ontvangt u bij elke besteding van 20 euro in de reguliere collectie 1 spaarpunt. Wanneer u de nieuwsbrief wel ontvangt, ontvangt u bij elke besteding van 10 euro in de reguliere collectie 1 spaarpunt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.