Uw winkelmandje is leeg

Nieuwsbrief

Wat houdt de nieuwsbrief van Penninkhofmode in?

Vanaf dat u zich heeft aangemeld op onze nieuwsbrief ontvangt u onze nieuwsbrief met hierin de laatste ontwikkelingen binnen Penninkhofmode,onze merken en de mode in het algemeen.

Hoe vaak verstuurt Penninkhofmode een nieuwsbrief?

Wij versturen 2 maal per maand een nieuwsbrief over onze damesmode en schoenenmode merken. Verder informeren wij u over nieuw binnen gekomen items in de NEW ARRIVAL periodes. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe collectie.

Wat is het voordeel om mij aan te melden voor de nieuwsbrief?

Van de start van de sale en andere acties wordt u direct op de hoogte gebracht. Dit geeft u de gelegenheid om direct te kunnen kijken of er nog gewenste items in uw maat beschikbaar zijn. Ook over de ontwikkelingen, mogelijkheden en acties betreffende onze cadeaushop, houden wij u graag op de hoogte. Gemiddeld zal u vier nieuwsbrieven per maand van ons ontvangen.

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief?

Wanneer u bij ons een aankoop doet op onze internetshop, wordt u tijdens de betaling gevraagd of u geïnteresseerd bent voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Wanneer u een vinkje plaatst bij deze vraag, zult u de nieuwsbrief gaan ontvangen. Wanneer u dit niet doet zullen wij uw e-mail adres slechts gebruiken voor een goede afhandeling van uw aankoop.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich op twee manieren afmelden. U meldt zich af middels de afmeldlink in de nieuwsbrief, deze bevindt zich onder aan de nieuwsbrief.
U vraagt ons via een e-mail aan klantenservice@penninkhofmode.nl om uw mailadres uit ons bestand te verwijderen. Heeft u zich in de loop der tijd met meerdere mailadressen aangemeld, vergeet dan niet alle adressen aan ons door te geven.