Wanneer u buiten de Europese unie (CEE) woont en uw bestelling thuis laat leveren, bestelt u tax free.


Hoe werkt dit?


U doet uw bestelling. Op het moment dat u uw persoonlijke gegevens invult, kiest u het land van levering. Wanneer dit land buiten de Europese uni is, veranderen de prijzen van uw bestelling automatisch in prijzen exclusief belasting.


U kunt dit controleren in het overzicht dat u ziet tijdens de betaling nadat u uw betalingswijze heeft gekozen.

BELANGRIJK:

VERENIGD KONINGKRIJK

Vanaf 1 januari 2021 betalen klanten uit het Verenigd Koninkrijk niet de lokale (nederlandse) btw van 21%. De prijzen zonder 21% BTW verschijnen zodra u uw persoonlijke gegevens invoert met het adres en het land van levering. We raden u aan om voor de bezorging DHL express te kiezen om ervoor te zorgen dat uw bestelling  binnen 2 en 5 dagen word afgeleverd. (werkdagen). Het is mogelijk dat er douane kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn voor de klant. Door de nieuwe Brexit-situatie kunnen we deze kosten niet inschatten en zijn we ook niet zeker of deze kosten door de Britse douane zullen worden opgelegd.


Wanneer u in de U.S.A woont:


Bestellingen tot en met $ 800,= inclusief de verzendkosten worden vrijwel altijd zonder betaling van douanekosten door de Amerikaanse douane doorgelaten. Wanneer u een bestelling doet die hoger is als dit bedrag is er een grote kans dat u douanekosten moet betalen voordat de zending zal worden afgeleverd. Wij adviseren u dan ook om een bestelling van meer dan $ 800,= op te splitsen in 2 bestellingen. Dit is goedkoper voor u als klant.

Douanekosten zijn altijd voor rekening van de klant.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.