Onze filosofie

 

Een formule van het combineren van meer dan 30 merken uit het exclusieve segment, maakt dat u zowel op sportief als op gekleed gebied een ruime keuze heeft uit de laatste mode-ontwikkelingen.

Service en klantvriendelijkheid passen wij constant aan op de hedendaagse vraag vanuit de klant. Hierin streven wij ernaar een stabiel hoog level te halen. Natuurlijk gebeurt het ook bij ons dat er vergissingen en/of fouten worden gemaakt. Oplossingsgericht te werk gaan met als einddoel een tevreden klant is onze missie. Reflecteren en communiceren met onze klanten maakt dat wij een zeer goede naam hebben opgebouwd en mede met de hulp van onze klanten stellen wij dit constant bij.

Wij geven u op deze site een overzicht van onze merken, zaken en onze service. Wanneer u wilt dat wij u op de hoogte houden, kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Wij informeren u graag over de laatstse ontwikkelingen binnen Penninkhofmode, onze merken en de mode in het algemeen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.