Uw winkelmandje is leeg

Bestellen

Wanneer u een artikel uit onze webshop wenst te kopen, plaatst u deze in uw shoppingbag door de maat te selecteren en te klikken op de knop "plaats in shoppingbag". Rechts boven in het scherm ziet u direct dat uw artikel in de shoppingbag is geplaatst. U kunt wanneer gewenst direct verder winkelen op onze webshop.

Wanneer u één of meerdere artikelen wilt afrekenen gaat u met de muis naar de shoppingbag rechts boven in het scherm. De shoppingbag opent zich en toont de door u gekozen artikelen. Klopt dit, dan klikt u op de knop: bestellen.

U komt vervolgens in een scherm met drie mogelijkheden. Maak uw keuze en vul afhankelijk van uw keuze uw e-mail adres en eventueel uw wachtwoord in.

Afhankelijk van uw keuze moet u vervolgens uw gegevens invullen. Indien u uw mailadres en wachtwoord gebruikt gaat dit automoatisch.

Wanneer alles correct is ingevuld klikt u op de knop: verder

Vervolgens kiest u de wijze hoe u uw bestelling wilt ontvangen. Wilt u het zelf ophalen in één van onze winkels of wenst u uw pakket thuis te ontvangen? Ook kunt u er voor kiezen om het pakketje af te halen bij een DHL service punt bij u in de buurt. Wanneer u hiervoor kiest, verschijnt automatisch een lijst met DHL service punten (met naam van de zaak en het adres) die zich het dichtst bij u in de buurt bevinden. U maakt uw keuze en klikt op de knop : verder.

U komt vervolgens op de pagina waar u kunt kiezen op welke manier u wilt betalen. Maak uw keuze en klik op de knop:  verder

U komt nu op een pagina waar een totaal overzicht is van uw bestelling. 

Wanneer alles klopt, klikt u op de knop: afrekenen

Sluit het scherm of uw computer tijdens het betaalproces niet af. Wacht tot u de melding ontvangt dat uw betaling is gelukt. Pas op het moment dat u deze bevestiging ziet is de bestelling definitief akkoord en verwerkt. U ontvangt direct een bevestigingsmail op het e-mail adres welke u heeft ingevuld tijdens de bestelling.