Bestellen

Wanneer u een artikel uit onze webshop wenst te kopen, plaatst u deze in uw shoppingbag door de maat te selecteren en te klikken op de knop "plaats in shoppingbag". Rechts boven in het scherm ziet u direct dat uw artikel in de shoppingbag is geplaatst. U kunt wanneer gewenst direct verder winkelen op onze webshop.

Wanneer u één of meerdere artikelen wilt afrekenen gaat u met de muis naar de shoppingbag rechts boven in het scherm. De shoppingbag opent zich en toont de door u gekozen artikelen. Klopt dit, dan klikt u op de knop: bestellen.

U komt vervolgens in een scherm met drie mogelijkheden. Maak uw keuze en vul afhankelijk van uw keuze uw e-mail adres en eventueel uw wachtwoord in.

Afhankelijk van uw keuze moet u vervolgens uw gegevens invullen. Indien u uw mailadres en wachtwoord gebruikt gaat dit automoatisch.

Wanneer alles correct is ingevuld klikt u op de knop: verder

Vervolgens kiest u de wijze hoe u uw bestelling wilt ontvangen. Wilt u het zelf ophalen in één van onze winkels of wenst u uw pakket thuis te ontvangen? Ook kunt u er voor kiezen om het pakketje af te halen bij een DHL service punt bij u in de buurt. Wanneer u hiervoor kiest, verschijnt automatisch een lijst met DHL service punten (met naam van de zaak en het adres) die zich het dichtst bij u in de buurt bevinden. U maakt uw keuze en klikt op de knop : verder.

U komt vervolgens op de pagina waar u kunt kiezen op welke manier u wilt betalen. Maak uw keuze en klik op de knop:  verder

U komt nu op een pagina waar een totaal overzicht is van uw bestelling. 

Wanneer alles klopt, klikt u op de knop: afrekenen

Sluit het scherm of uw computer tijdens het betaalproces niet af. Wacht tot u de melding ontvangt dat uw betaling is gelukt. Pas op het moment dat u deze bevestiging ziet is de bestelling definitief akkoord en verwerkt. U ontvangt direct een bevestigingsmail op het e-mail adres welke u heeft ingevuld tijdens de bestelling.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.