Klantenservice

Wij proberen op onze webshop en in onze winkels een zo hoog mogelijke service te verlenen aan onze klanten. Dit heeft betrekking op vele aspecten tijdens en ook na de verkoop. Op onze site geven wij op de meeste vragen omtrent onze service een antwoord maar het is goed mogelijk dat u een specifieke vraag heeft die u ons persoonlijk wilt stellen,  of waarvan u geen antwoord vind op onze site. U kunt dan altijd contact met ons of één van onze vestigingen opnemen zodat wij u kunnen helpen.

 
Tijdens kantooruren kunt u ons altijd bereiken op het volgende telefoonnummer: 0570-592339 of per e-mail: klantenservice@penninkhofmode.nl
 
Ook suggesties of opmerkingen zorgen er voor dat wij onze service continue kunnen verbeteren. Deze maken dat wij u naar de toekomst toe  nog beter van dienst kunnen zijn. U krijgt altijd zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen en/of suggesties.
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.