Wij vinden de privacy van onze klanten zeer belangrijk. Wij bekijken al onze processen op het internet kritisch zodat wij deze privacy voldoende kunnen waarborgen.

FACEBOOK EN PINTEREST

Wij hebben ervoor gekozen om vanuit onze site geen koppelingen te hebben naar Facebook,en Pinterest. Dit om de privacy van onze klanten en iedereen die onze site bezoekt te beschermen. Wij willen geen enkele informatie geven aan deze “social media platformen” van onze klanten die kan voortkomen vanuit dergelijke koppelingen.

Wel hebben we een account van deze platvormen. U kunt deze echter niet vanuit onze webshop benaderen. Wanneer u ons op Facebook of Pinterest wilt volgen, kunt u ons vanuit uw eigen account op deze platvormen benaderen.

 

TRANSPARANTIE OVER LAND VAN PRODUCTIE EN HERKOMST VAN STOFFEN.

Bij elk artikel vermelden wij waar het artikel is geproduceerd. Daar waar mogelijk geven wij ook aan waar de stoffen worden gemaakt. Fabrikanten zijn nog niet altijd bereid om deze informatie te geven, maar wij zetten ons er constant voor in om ook deze informatie transparant te maken.

ONS STREVEN OM ALS BEDRIJF ENERGIE NEUTRAAL TE WORDEN.

Medio 2016 hebben wij alle verlichting in onze zaken en op ons logistiek centrum veranderd naar LED verlichting. Hierdoor is ons stroomverbruik met plusminus 70% afgenomen. Niet alleen door de besparing van de verlichting, maar ook omdat de airco units minder hoefden te koelen. Halogeen verlichting gaf namelijk veel warmte af.

Ons streven is om energie neutraal te worden in ons gehele bedrijf. Dit door gebruik te maken van zonnepanelen daar waar mogelijk. Deze investering zal geleidelijk gaan. In 2022 zijn op het dak van het hoofdkantoor in Olst en de zaak in Arnhem zonnepanelen gelegd. Hiermee is in de winkel van arnhem ruim 40% van het electiciteitsverbruik nu duurzaam. Op het hoofdkantoor is nu ruim 80% van het electiciteitsverbruik duurzaam.

DUURZAAM IN VERPAKKINGSMATERIALEN

Al onze verpakkingsmaterialen voor onze winkels en onze internetshop hebben een hoog duurzaam karakter. Wij hebben er voor gekozen om het papier en de dozen niet te laten bleken of in kleur te laten produceren. Alleen ons logo is gedrukt op onze tassen en dozen. Elke boom die wordt gekapt voor de productie van onze verpakkingen wordt herplant in een gedifferentieerde aanplant. Het opvulmateriaal wat we gebruiken tijdens het inpakken is recyclebaar plastic. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die er voor kunnen zorgen dat we nog duurzamer kunnen werken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.