Wij vinden de privacy van onze klanten zeer belangrijk. Wij bekijken al onze processen op het internet kritisch zodat wij deze privacy voldoende kunnen waarborgen.

FACEBOOK, INSTAGRAM EN PINTEREST

Wij hebben ervoor gekozen om vanuit onze site geen koppelingen te hebben naar Facebook, Instagram en Pinterest. Dit om de privacy van onze klanten en iedereen die onze site bezoekt te beschermen. Wij willen geen enkele informatie geven aan deze “social media platformen” van onze klanten die kan voortkomen vanuit dergelijke koppelingen.

Wel hebben we een account van deze platvormen. U kunt deze echter niet vanuit onze webshop benaderen. Wanneer u ons op Facebook, Instagram of Pinterest wilt volgen, kunt u ons vanuit uw eigen account op deze platvormen benaderen.

 

TRANSPARANTIE OVER LAND VAN PRODUCTIE EN HERKOMST VAN STOFFEN.

Vanaf het voorjaar van 2019 zijn wij begonnen om te vermelden waar artikelen wordt geproduceerd. Ook zijn wij begonnen om aan te geven waar de stoffen worden gemaakt.  In veel gevallen kunnen wij dit al aangeven. Niet alle merken hebben deze informatie nu  voorhanden, maar wij streven er naar om deze informatie eind 2019 volledig te kunnen weergeven.

Volgende stap zal zijn dat wij transparant proberen te maken in welke fabrieken artikelen worden geproduceerd en in welke bedrijven de stoffen worden gemaakt.

ONS STREVEN OM ALS BEDRIJF ENERGIE NEUTRAAL TE WORDEN.

Medio 2016 hebben wij alle verlichting in onze zaken en op ons logistiek centrum veranderd naar LED verlichting. Hierdoor is ons stroomverbruik met plusminus 70% afgenomen. Niet alleen door de besparing van de verlichting, maar ook omdat de airco units minder hoefden te koelen. Halogeen verlichting gaf namelijk veel warmte af.

Voor eind 2019 of begin 2020 zijn we voornemens om 50 tot 70 zonnepanelen te installeren op het dak van ons logistiek centrum. Uiteindelijk doel zal zijn om als bedrijf geheel energie neutraal te worden.