Disclaimer

 

Het bezoeken van en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze volledig te begrijpen, daarmee akkoord te gaan en daaraan gebonden te zijn:

 

Informatie op deze website

Penninkhof Modebeheer B.V., hierna te noemen 'Penninkhof mode', besteedt de zorgvuldige zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. 'Penninkhof mode wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie. 'Penninkhof mode behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website ten allen tijde te wijzigen.

Kleuren

Penninkhof mode garandeert niet dat de kleuren overeenkomen met de werkelijke kleuren van de artikelen. Afgebeelde kleuren kunnen dus afwijken van de werkelijke kleuren. De kleuren zijn van veel factoren afhankelijk. Type monitor (beeldbuis of LCD-scherm), instellingen van de computer, etc. Wij proberen deze afwijkingen zo gering mogelijk te maken door goede foto's te plaatsen op de website, houdt er echter wel rekening mee.

Functioneren van deze website

Penninkhof mode garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Penninkhof mode is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. 'Penninkhof mode aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen 

'Penninkhof mode garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.