Betalen

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Ideal: Vertrouwde online betaling via uw eigen bank.

Credit card: Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express.

PayPal: Een veilige en snelle wijze van betalen. Uw aankoop is verzekerd tegen diefstal en fraude.

maestro: Dit is een debitcard

Vpay: dit is een debitcard

Klarna: Dit is een manier van achteraf betalen. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, houden wij statistisch bij hoeveel u retour stuurt. Wanneer u bij 4 of meer bestellingen een retouren percentage heeft dat hoger is als 50%, bieden wij u deze wijze van betalen automatisch niet meer aan. Dit vanwege de hoge kosten die deze manier van bestellen met zich meebrengt voor ons.

 

Overboeking per bank: U ontvangt een mail waarin staat waar u het bedrag naar moet overmaken. Via deze mail kunt u wanneer gewenst ook direct de betaling doen. Bij deze wijze van betalen reserveren wij uw bestelling direct en versturen wij op het moment dat de betaling bij ons binnen is. In de praktijk kan dit 1 à 2 dagen duren vanaf het moment dat u betaalt heeft.

Apple Pay: Een makkelijke en veilige manier van betalen met een I-phone, I-pad of mac computer van Apple.

Telefonisch bestellen: U geeft ons telefonisch door wat u wilt bestellen. Wij sturen u per e-mail de gegevens voor de betaling. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij u de bestelling toe.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.