Spaarpunten

 

Wij geven aan al onze geregistreerde klanten spaarpunten bij elke aankoop uit de reguliere collectie in onze winkels en op onze webshop. U kunt de door u gespaarde spaarpunten gebruiken om deels uw volgende aankoop mee te betalen. 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAARPUNTEN

Definities

spaarpunten: De benaming voor de door Penninkhof uitgegeven punten. Deze zijn exclusief voor vaste klanten met een geregistreerd account.

Correspondentie-adres: Penninkhofmode, Diepenveeneweg 20, 8121 PN Olst

spaarpunten

 1. Wanneer u als klant een account heeft gemaakt, ontvangt u bij iedere aankoop van € 20,= uit de reguliere collectie één spaarpunt.
 2. Wanneer u er voor kiest om zich aan aan te melden voor onze nieuwsbrief, verdubbelen wij de waarde van uw spaarpunten door u 1 spaarpunt te geven bij elke besteding van € 10,= uit de reguliere collectie.
 3. Bij het afrekenen van een aankoop in één van onze winkels worden de de door u gespaarde spaarpunten automatisch direct bijgeschreven. Over het aantal geregistreerde spaarpunten kan niet worden gereclameerd.
 4. Bij aankopen in de webshop worden toegekende spaarpunten automatisch bijgeschreven op uw account.
 5. Tenzij Penninkhof anders bepaalt, wordt bij elke besteding van twintig euro een spaarpunt verkregen of als u zich ook heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief bij besteding van € 10,=
 6. Met de spaarpunten spaart u voor de artikelen uit de collecties van Penninkhof.
 7. Een spaarpunt heeft bij inruil een waarde van 0,50 euro. Spaarpunten kunnen niet omgewisseld worden voor contant geld en/of kunnen niet worden uitbetaald in contanten.
 8. Spaarpunten kunnen door u alleen worden gespaard met een geregistreerd account.
 9. Spaarpunten zijn niet overdraagbaar.
 10. Bij ruiling en/of teruggave van de door u aangekochte artikelen worden de spaarpunten automatisch gecorrigeerd.
 11. Penninkhof behoudt zich het recht voor de waarde van de spaarpunten te verrekenen met een door Penninkhof geleden schade.
 12. U kunt maximaal 50% van de waarde van uw bestelling afrekenen met spaarpunten.
 13. Penninkhof heeft het recht om de waarde van de spaarpunten aan te passen. Penninkhof is niet verplicht vooraf te melden dat voorwaarden en/of waarde van spaarpunten worden aangepast.
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.