Retourneren 

Retourneren van een ontvangen bestelling is altijd toegestaan tot 14 dagen gerekend vanaf het moment van de ontvangst van de bestelling.

Wij maken u graag attent op de voorwaarden die wij hanteren bij retourzendingen.


Van deze artikelen wordt een retourzending niet geaccepteerd:


- Producten die niet in de originele verpakking geretourneerd worden.
- Beschadigde, bevuilde of gedragen kleding of schoeisel.


Voor een snelle en goede verwerking van het geretourneerde artikel is het volgende van belang:


- Plak de zegel van DHL welke is meegestuurd met uw bestelling over uw adreszegel, zodat het oude zegel niet meer in het zicht komt.


- Zorg ervoor dat u bij de retourzending uw ordernummer en naam in sluit. Het is voor ons moeilijk om uw ordernummer terug te vinden op basis van artikelnummer.

- Zorg ervoor dat de verpakking op een goede en correcte wijze is dichtgeplakt.

TERUGBETALING VAN RETOUREN AAN ONZE KLANTEN

Op het moment dat uw retourzending door ons wordt ontvangen, controleren wij deze op eventuele gebreken. Na controle en goedkeuring betalen wij het openstaande bedrag direct terug aan de klant op de manier waarop de klant de bestelling heeft gedaan. Heeft u bijvoorbeeld met visa betaald, dan betalen wij terug naar uw visa card.

BINNEN NEDERLAND

Optie 1: Altijd Gratis

Retour brengen in de winkels

Breng uw bestelling kosteloos retour in één van onze winkels in Arnhem, of Zwolle. Zorg ervoor dat u de bijgevoegde leverbon meeneemt wanneer u een retour naar de winkel brengt. U retour wordt zo spoedig mogelijk verwerkt en gecrediteerd via ons hoofdkantoor op de wijze van betaling. U ontvangt in de winkel geen contant geld.

Klik hier voor alle winkeladressen en openingstijden van onze winkels.


Optie 2: Retourkosten bijdrage van € 6,= (bij reguliere collectie)

Retour zenden via DHL

In uw zending is een retourlabel ingesloten. Deze kunt u over uw adreslabel plakken en het pakket afgeven bij een DHL afgiftepunt. Bij retour zendingen ligt het risico bij de klant. Vergeet u hierom vooral niet om een bewijs van aflevering te vragen. Hierop staat uw zendingsnummer waarmee u uw retourzending kunt volgen. Mocht er een probleem zijn met uw retourzending, kunnen wij u altijd behulpzaam zijn wanneer u ons uw zendingsnummer kunt doorgeven. Wanneer u het retourlabel van ons gebruikt moet u weten dat uw retourzending niet is verzekerd. Wanneer u dit wel wilt , moet u de zending zelf verzekeren.

 

Waar is het dichtstbijzijnde DHL afgifte punt waar u uw retour zending kunt afgeven ?

Optie 3: Retourkosten bijdrage van € 7,=

Retour zenden via ons antwoordnummer van PostNL

Wanneer u gebruik wilt maken van het retourneren via ons antwoordnummer, zullen wij altijd € 7,- retourkosten in mindering brengen op uw retourbetaling. Onderstaand antwoordnummer kunt u vermelden op uw pakket om deze kosteloos af te geven bij een servicepunt van PostNL.

MODEHUIS PENNINKHOF BV

ANTWOORDNUMMER 81202

8120 VB OLST

Optie 4: Retour sturen op een andere wijze als voorgaande opties op een door u gekozen manier.

Het staat u vrij om een bestelling retour te sturen op een andere wijze als wij u aanbieden. De eventuele kosten welke u dan maakt zijn voor eigen rekening.

Retourneren vanuit België of Luxemburg

Retour zenden via DHL

In uw zending is een retourlabel ingesloten. Deze kunt u over uw adreslabel plakken en het pakket afgeven bij een DHL afgiftepunt. Voor België en Luxemburg gelden dezelfde retour voorwaarden en retour kosten als voor Nederland.

Retouren vanuit Groot Brittannië, Zwitserland en Noorwegen

Wanneer u vanuit Groot Brittanië, Zwitserland of Noorwegen een bestelling wilt retourneren, vragen wij u ons een mail te sturen naar customerservice@penninkhofmode.nl  met uw verzoek voor een retourzegel. Omdat wij alle zendingen naar Groot Brittanië, Zwitserland en Noorwegen met DHL Express versturen moet een retour ook via DHL express retour worden gestuurd. Elke andere wijze van retourneren zorgt er voor dat u douane kosten zult moeten betalen welke zeer hoog zijn. Via onze retouren service met DHL Express wordt dit voorkomen.

Retourneren vanuit andere europese landen

Wanneer u vanuit een ander land als Nederland, Duitsland, België of Luxemburg een bestelling retour wenst te sturen, kunt u binnen 2 minuten een retourlabel aanmaken. Voor deze service brengen wij per land een verschillend tarief in rekening. wanneer u van deze service gebruik wilt maken kunt u op de volgende link klikken en daar de aanwijzingen in het engels volgen.: return of goods within Europe

LANDRETOURKOSTEN
Bulgarije€ 9,00
Denemarken€ 8,50
Estland€ 9,00
Finland€ 8,50
Frankrijk€ 6,00
Griekenland€ 9,00
Hongarije€ 9,00
Ierland€ 8,50
Italië€ 8,50
Kroatië€ 9,00
Letland€ 9,00
Litouwen€ 9,00
Monaco€ 7,00
Oostenrijk€ 7,00
Polen€ 9,00
Portugal€ 8,50
Roemenië€ 9,00
Spanje€ 8,50
Tjechië€ 9,00
Zweden€ 8,50

  

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.