PANARA SCHOENEN EN LAARZEN

Gefilterd op:
  • Panara
Wis selectie

PENNINHOFMODE BIED U EEN GROOT ASSORTIMENT PANARA SCHOENEN OP ONZE WEBSHOP

 

Panara schoenen worden gemaakt in het gebied “de Marken”in Italië dat beroemd is om de hoge kwaliteit schoenen van mooie materialen. Ondanks dat de gehele productie in Italië wordt gedaan, is Panara een Nederlandse collectie. Panara is het ultieme voorbeeld van een mooie schoen van hoge kwaliteit  voor een goede prijs. Sinds de jaren 70 is dit merk aanwezig in de schoenenmode met schitterende tijdloze pumps, instappers en enkellaarsjes. Ook maken ze mooie laarzen. De pasvorm is voor veel vrouwen ideaal  en de leesten zijn zo gemaakt dat u ook op een hakje stevig staat. Panara is een merk dat schoenen maakt voor elke dag dus ook goed te dragen is voor een zakenvrouw of voor een gelegenheid.

 

PANARA SCHOENEN KUNT U  EENVOUDIG EN SNEL OP ONZE WEBSHOP BESTELLEN

 

Sinds 2016 is Panara opgenomen in de mode collectie van onze winkels en online shop Penninkhofmode.nl en is sinds dit introductiejaar snel uitgebreid tot één van de grootste collecties van Panara in Nederland. Wij voeren alle maten schoenen die bij Panara beschikbaar zijn vanaf maat 36 tot en met maat 42. Ook hebben wij zoals bij alle merken (waar mogelijk) de halve maten van de schoenen in ons assortiment.

U kunt uw schoenen op een eenvoudige wijze op onze online shop bekijken en bestellen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en deze besteld heeft, leveren wij uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u thuis af. Bij ons hoeft u geen verzendkosten te betalen en retourkosten zijn buiten de sales periode eveneens gratis.

 

SERVICE EN VEILIGHEID OP HET INTERNET HEBBEN BIJ PENNINKHOFMODE EEN ZEER HOGE PRIORITEIT

 

Naast de kwaliteit die wij bieden heeft service en veiligheid een zeer hoge prioriteit bij ons. Wanneer u tijdens uw bestelling van uw schoenen in het betaal menu komt garanderen wij de hoogst mogelijke veiligheid. Deze gaat net als onze gehele site, via een door de banken beveiligde https verbinding. U kunt bij ons kiezen uit meerdere opties om uw bestelling van uw schoenen af te rekenen. Naast Ideal kunt u ook kiezen uit: Visa, Mastercard, American Express, Paypal en overboeking per bank. Ook kunt u kiezen voor achteraf betalen. Dit doet u door voor Klarna te kiezen.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.