RUNDHOLZ JURKEN

Gefilterd op:
  • Jurken
  • Rundholz
Wis selectie

 JURKEN VAN RUNDHOLZ, CREATIVITEIT ONLINE BIJ PENNINKHOF

 

Het Duitse echtpaar Carsten en Lenka Rundholz hebben in 1993 het merk Rundholz in Duitsland opgericht. Een origineel en creatief damesmode merk met 3 verschillende labels: Rundholz, Rundholz DIP en Rundholz Black Label in verschillende prijs levels. De keuze van hoogwaardige natuurlijke materialen en eigenzinnige creativiteit maakt dat elke vrouw die zich buiten de standaard normen van de mode wil kleden, Rundholz als één van haar favoriete merken kan maken. In onze zoektocht naar damesmode in combinatie met creativiteit en originaliteit heeft Penninkhofmode de samenwerking met Rundholz in 2019 opgestart. Het merk Rundholz laat zich bij Penninkhofmode makkelijk combineren met andere merken zoals High, Tandem en Annette Görtz en is ook heel goed te combineren met onze schoenen van Arche, AGL (Attilio Giusti Leombruni) of Kennel en Schmenger.

Rundholz staat beken om de creatieve modellen in de jurken. Soms slank gesneden maar ook voor de vrouw die iets minder silhouet wil, Heeft Rundholz elk seizoen weer vele modellen in meerdere kleuren en hoogwaardige materialen. Behalve jurken van Rundholz kunt u ook een uitgebreide keuze van jurken vinden van andere merken binnen onze collectie: High everyday couture jurken, Joseph Ribkoff jurken, Annette Görtz jurken, Peserico jurken of Marc Cain jurken.

 

Vind eenvoudig uw favoriete item van Rundholz online op onze webshop.

 

Rundholz broekenRundholz rokkenRundholz coats
Rundholz vestenRundholz topsRundholz blazers
Rundholz SaleRundholz blousesRundholz shawls

 

RUNDHOLZ EN PENNINKHOFMODE

 

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de jurken die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste jurken van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit van dit mooie design merk. Wanneer u een jurk niet kunt vinden op onze webshop of uw maat is niet meer aanwezig, kunt u ons altijd bellen (0570-592339). Wij hebben directe toegang tot de voorraad van Rundholz en kunnen direct zien of wij uw gewenste jurk vrijblijvend kunnen nabestellen.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.