Gefilterd op:
  • Rokken
  • Rundholz
Wis selectie

RUNDHOLZ ROKKEN

 

Het Duitse echtpaar Carsten en Lenka Rundholz hebben in 1993 het merk Rundholz in Duitsland opgericht. Een origineel en creatief damesmode merk met 3 verschillende labels: Rundholz, Rundholz DIP en Rundholz Black Label in verschillende prijs levels.  De keuze van hoogwaardige natuurlijke materialen en eigenzinnige creativiteit maakt dat elke vrouw die zich buiten de standaard normen van de mode wil kleden, Rundholz als één van haar favoriete merken kan maken. In onze zoektocht naar damesmode in combinatie met creativiteit en originaliteit heeft Penninkhofmode de samenwerking met Rundholz in 2019 opgestart. Het merk Rundholz laat zich bij Penninkhofmode makkelijk combineren met andere merken zoals High rokken, Marc Cain rokken en Annette Görtz rokken en is ook heel goed te combineren met onze schoenenmerken zoals Arche, AGL (Attilio Giusti Leombruni) of Kennel en Schmenger.

 

Vind eenvoudig uw favoriete item van Rundholz online op onze webshop.

 

Rundholz broekenRundholz topsRundholz coats
Rundholz blazersRundholz vestenRundholz jurken
Rundholz SaleRundholz blousesRundholz shawls

 

RUNDHOLZ EN PENNINKHOFMODE

 

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de rokken die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste rokken van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie design merk.  

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.