VOLTAN INSTAPPERS

1 - 4 van 4 artikelen
Gefilterd op:
  • Instappers
  • Voltan
Wis selectie

VOLTAN INSTAPPERS KUNT U ONLINE EENVOUDIG EN VEILIG BESTELLEN BIJ PENNINKHOFMODE.NL

Eind 1800 ging Giovanni Luigi Voltan, vanwege de grote werkeloosheid in Italië in deze periode, naar Amerika. Hij leerde daar technieken in het maken van schoenen die hij na een aantal jaren mee terug nam naar zijn geboortedorp Stra in Italië. Na zijn terugkomst startte hij zijn bedrijf welke al snel uitgroeide tot een fabriek met meer dan 400 arbeiders. Hij combineerde de in Amerika de geleerde technieken met het Italiaanse gevoel voor mode. Ook nu is Voltan noch immer een befaamd bedrijf met export over de gehele wereld.

DE JARENLANGE SAMENWERKING VAN PENNINKHOFMODE MET VOLTAN

Penninkhof en Voltan werken al meer dan 30 jaar samen. Naast de mooie klassieke instappers kopen wij ook mooie printen in bij Voltan. Ook  kopen wij ook vaak de tassen er bij in de zelfde materialen van de instappers. Dit maakt dat u een schitterende combinatie kunt maken, ,zodat u de perfecte combinatie kan maken. Elke instapper van Voltan wordt voor 100% in Italië gemaakt. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd door de directe controle binnen het bedrijf. Uw favoriete instappers welke u wilt bestellen zijn ook nu nog handgemaakt. Wij brengen elk seizoen een selectief en gevarieerd aanbod vanuit de collectie van Voltan. Wij bepalen vanuit de leesten welke hak en welke bekleding op de schoen wordt gezet. Hierdoor is onze Voltan collectie uniek. Natuurlijk hebben we binnen ons assortiment ook mooie Instappers van Barracuda, Evaluna, Arche en Kennel & Schmenger.

KLANTENSERVICE HEEFT BIJ PENNINKHOFMODE DE HOOGSTE PRIORITEIT. HIERONDER VALT OOK DE VEILIGHEID TIJDENS UW BESTELLING.

Voltan instappers verkopen wij vanaf maat 35 t/m 43 in vele modellen op onze online webshop. Levering is binnen 3 werkdagen. Wij verzenden geheel gratis en u heeft een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u altijd uw bestelling retour sturen en zult u uw aankoop bedrag binnen 24 uren retour ontvangen vanaf het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen. Tijdens het bestellen van uw schoenen op onze site bent u tijdens de betaling in een hoog beveiligde internet omgeving via een https verbinding.  Dit is een door de banken ondersteunde veilige verbinding. U heeft  meerdere mogelijkheden om uw betaling door te voeren. Naast Ideal kunt u ook gebruik maken van Mastercard, Visa, American Epress, Paypal en overboeking per bank. Er is tevens een mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.