KOP EN STAART ENKELLAARSJES

1 - 12 van 12 artikelen
Gefilterd op:
  • Enkellaarsjes
  • Kop en Staart
Wis selectie

KOP EN STAART ENKELLAARSJES: EXCLUSIEVE SCHOENENMODE VAN NEDERLANDSE ONTWERPSTER ILSE HORCK

Kop en Staart is een eigenzinnig en origineel Nederlands schoenenmerk dat in 1998 is opgezet door Ilse Horck.  Ilse ging vanuit haar opleiding op de kunst academie in de jaren negentig eerst naar Frankrijk en Engeland om ervaring op te doen in de schoenenbranche, aangezien ze haar passie voor schoenen graag wilde combineren met haar opleiding. In 1998 kwam ze terug naar Nederland en startte ze uiteindelijk met haar eigen merk: Kop en Staart. Sinds dit moment heeft Ilse elk seizoen een mooie en originele collectie weten te brengen die door de jaren steeds meer bekendheid heeft gekregen. Haar collecties kenmerken zich door het gebruik van originele materialen en originele modellen welke toch heel goed draagbaar zijn. 

DE SAMENWERKING TUSSEN PENNINKHOFMODE EN KOP EN STAART

Sinds 2012  is het merk opgenomen in onze collectie. Elk seizoen maken wij een kleine selectie uit haar collectie. Wij kiezen voor onze klanten meestal de meer exclusievere materialen en passen in overleg met de ontwerpster: Ilse Horck de hakken en insnijdingen aan zodat onze collectie uniek in Nederland is. Wanneer mogelijk brengen wij bij haar schoenen ook een bijbehorende tas om het beeld te completeren. Dit in excact dezelfde materialen als de schoenen of laarzen.

VEILIGHEID EN SERVICE ZIJN ONZE EERSTE PRIORITEIT. IN ONZE WINKELS EN OOK OP ONZE WEBSHOP.

U kunt op onze webshop eenvoudig een beeld krijgen van de modellen welke wij in onze winkels hebben. Wanneer u uw favoriete enkellaarsjes heeft gevonden en deze wilt bestellen, zult u tijdens het betalings proces op een hoog beveiligd gedeelte van onze webshop zijn. Dit gaat via een https verbinding welke door de banken worden ondersteunt. Wij bieden u meerdere mogelijkheden om uw betaling uit te voeren. Naast Ideal kunt u ook betalen met: Mastercard, Visa, Paypal, American Express en overboeking per bank. Ook is er de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna. Nadat u uw enkellaarsjes binnen 3 dagen heeft ontvangen heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u uw bestelling makkelijk retourneren.

 

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.