BARRACUDA SCHOENEN

1 - 30 van 47 artikelen
Gefilterd op:
  • Barracuda
Wis selectie

BARRACUDA SCHOENEN KUNT U SNEL EN VEILIG ONLINE BESTELLEN OP ONZE WEBSHOP.

Het ambachtelijke merk Barracuda vind zijn oorsprong in de regio “de marken” in Italië. Sinds het begin van het nieuwe millennium is Barracuda overgenomen door het schoenenhuis Fabi .  Dit heeft het mogelijk gemaakt dat barracuda een nieuwe impuls heeft gekregen  en is veranderd van een mooi merk met klassieke schoenen naar een merk dat schoenen maakt op een ambachtelijke wijze maar met alle invloeden van de laatste mode ontwikkelingen. 

Sinds 2012 vindt u bij Penninkhofmode elk seizoen een selectief aanbod van de Barracuda collectie. Hierin maken wij een keuze van modellen en kleuren welke het best passen in het modebeeld van ons. Hierdoor is het goed mogelijk om schoenen van Barracuda te combineren met de kleding welke wij in onze zaken en op onze webshop aanbieden.  Kwaliteit is voor ons altijd heel belangrijk. Zo ook tijdens uw bestelling en betaling op onze webshop. Penninkhoffashion garandeert de hoogst mogelijk veiligheid tijdens het bestelproces van uw schoenen. U kunt gebruik maken van de volgende mogelijkheden: Visa, mastercard, American Express Ideal en Paypal. Wij leveren gratis binnen drie werkdagen en u heeft altijd 2 weken bedenktijd vanaf het moment van ontvangst.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.