KENNEL & SCHMENGER TASSEN

1 - 1 van 1 artikelen
Gefilterd op:
  • Tassen
  • Kennel & Schmenger
Wis selectie

UW TASSEN VAN DE NIEUWE COLLECTIE KENNEL UND SCHMENGER KUNT U EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN BIJ PENNINKHOFMODE

Kennel & Schmenger is een merk dat al meer dan 90 jaar schoenen maakt. De leesten zijn zeer goed en dus is de pasvorm ook uitstekend. Bij Kennel & Schmenger wordt enkel gewerkt met hoogwaardige kwaliteiten leder. Deze kwaliteitseisen komen tot uiting in de collecties die door ons jonge en modieuze team worden ingekocht en verkrijgbaar zijn in de webshop. Kennel & Schmenger doet geen compromissen aan de kwaliteit, waardoor iedere schoen als een waar sieraad aan uw voet voelt.

Schoenen en tassen

Naast prachtige schoenen van de beste kwaliteit, biedt de Kennel & Schmenger collectie ook fraaie tassen aan. In onze webshop vindt u de nieuwe collectie tassen. Natuurlijk passen onze tassen perfect bij één van de mooi afgewerkte Kennel & Schmenger schoenen. Een schoen uit de Kennel & Schmenger collectie is een plezier voor het oog en zeer comfortabel aan de voet. Met een van de fraaie tassen maakt is het plaatje compleet.

 

UW TAS VAN KENNEL UND SCHMENGER EENVOUDIG BESTELLEN IN EEN VEILIGE OMGEVING

Op een eenvoudige wijze kunt u Kennel und Schmenger schoenen bekijken en bestellen bij Penninkhofmode.nl Onze service houdt echter niet op met het leveren van een model van hoge kwaliteit. Ook veiligheid en gemak is voor ons zeer belangrijk. Wanneer u uw bestelling doet, garanderen wij de hoogst mogelijke veiligheid via een door de banken gegarandeerde https verbinding tijdens de bestelling en betaling van uw schoenen of laarzen. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om te betalen zoals: Ideal, Mastercard, Visa, American Express of PayPal. Ook kunt U in Nederland kiezen voor betalen achteraf via klarna.  Ook nadat u uw aankoop heeft gedaan blijven wij voor u klaar staan. U kunt ons altijd mailen of bellen voor uw vragen op : 0570-592339.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.