MAURO TECI PUMPS

1 - 30 van 40 artikelen
Gefilterd op:
  • Pumps
  • Mauro Teci
Wis selectie

BESTEL UW FAVORIETE PUMPS EENVOUDIG EN VEILIG ONLINE BIJ PENNINKHOFMODE.NL

Mauro Teci is een familie bedrijf in Florence. Mauro en zijn zwager Franco leiden deze relatief kleine schoenen fabriek waar nog steeds alle schoenen en laarzen op een ambachtelijke wijze worden gemaakt en waar de pasvorm en de kwaliteit prioriteit hebben boven de aantallen. Naast een mooie klassieke schoenen collectie besteedt Mauro Teci steeds meer aandacht  om unieke materialen toe te passen. Ook exclusieve printen en  bijbehorende accessoires zoals tasjes kunt u vinden bij Mauro Teci.

MEER DAN 30 JAAR SAMENWERKING TUSSEN MAURO TECI EN PENNINKHOFMODE

Wij hebben in onze winkels en op onze webshop een zeer uitgebreide collectie ballerina's, laarzen en pumps van Mauro Teci. Wij kopen dit merk altijd vanaf de maat 35 tot en met maat 43. Ook hebben we altijd de halve maten. Bij het inkopen van de schoenen van Mauro Teci maken wij onze eigen keuzes in de materialen, hakvormen, hakhoogtes,  kleuren en belijning. Dit maakt dat bijna alle schoenen van Mauro Teci welke wij verkopen, uniek zijn. Wij stellen comfort altijd als eerste prioriteit. Wanneer u uw favoriete pumps wilt bestellen, bent u er zeker van dat u een pump bestelt van zeer hoge kwaliteit die geheel in Italië is gemaakt. Laat u verrassen door de modellen van dit schitterende merk. Natuurlijk hebben we binnen ons assortiment ook mooie pumps van Cristian Daniël, Voltan, Arche en Evaluna.

SERVICE IS VOOR PENNINKHOF EEN PRIORITEIT VOOR, TIJDENS EN NA DE AANKOOP VAN  UW FAVORIETE MAURO TECI PUMPS.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit onze Mauro Teci pumps, kunt u deze eenvoudig op onze webshop bestellen. Uw veiligheid is voor ons een top prioriteit tijden de betaling van de order. Tijdens de betalingsprocedure bent u constant in een hoog beveiligde omgeving via een https verbinding die is gegarandeerd door de banken.  U heeft meerdere betalingsmogelijkheden op onze webshop. Naast Ideal kunt u kiezen voor Mastercard, Visa, Paypal, American Express en overboeking per bank. Ook kunt u via Klarna kiezen voor achteraf betalen.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.