L’AMOUR SCHOENEN EN SANDALEN

1 - 1 van 1 artikelen
Gefilterd op:
  • l'Amour
Wis selectie

EEN UITGEBREIDE COLLECTIE SCHOENEN EN SANDALEN VAN HET MERK L’AMOUR KUNT U VINDEN BIJ PENNINKHOFMODE

In het zuiden van italië in de regio van Napels is het familie bedrijf welke het merk l’Amour voert, gevestigd.  De collectie van l’Amour is grotendeels gebaseerd op open schoenen en sandalen in luxe materialen met hoge kwaliteiten maar welke wel makkelijk draagbaar zijn. Ook de toegankelijke prijs is voor l’Amour belangrijk. Deze kenmerken van het merk l’Amour maken dat we elk voorjaar een uitgebreide collectie brengen van dit leuke frisse merk met schitterende modellen sandalen.

KLANTENSERVICE EN VEILIGHEID HEBBEN BIJ PENNINKHOFMODE DE HOOGSTE PRIORITEIT

Wanneer u een paar mooie open schoenen of sandaaltjes zoekt voor de warme dagen in de zomer, kunt u deze eenvoudig en op uw gemak vinden en bekijken op onze online webshop penninkhofmode.  Kwaliteit en service is voor ons heel belangrijk. Om deze reden hebben wij ook een zeer hoge veiligheid ingebouwd tijdens het bestel en betalingsproces. Wij bieden u de mogelijkheid aan om te betalen met: Visa, Mastercard, American Express en Paypal en overboeking per bank. Tevens kunt u achteraf betalen via Klarna. Wanneer u vragen heeft of informatie wilt hebben over de schoenen of sandalen van l’Amour, kunt u altijd voor persoonlijk advies mailen naar: klantenservice@penninkhofmode.nl of bellen naar: 0570-592339

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.