ANGELO BERVICATO BALLERINA'S

1 - 7 van 7 artikelen
Gefilterd op:
  • Ballerina's
  • Angelo Bervicato
Wis selectie

COLLECTIE ANGELO BERVICATO BALLERINA\'S

Het bedrijf Angelo Bervicato werd opgericht in 1982. De passie voor schoeisel van de oprichter maakt dit tot een innovatief merk en is een begrip in de "schoenen" mode. Het merk ANGELO BERVICATO staat voor de kwaliteit "Made in Italy".

Bij de realisatie van de ballerina\'s wordt zorgvuldig rekening gehouden met elk detail, van de selectie van leer tot textiel (altijd de eerste keuze) en betoverende kleuren uit het modebeeld. De zorgvuldige keuze wordt bepaald door de combinatie van de accessoires (altijd in lijn met de trends van het seizoen) en de juiste balans in design.

Angelo Bervicato fabriceert damesschoenen met de grootste zorg en met ambachtelijke arbeid, uitsluitend Made in Italy. De ontwerpers, zijn in het samenstellen van de collecties, altijd gefocust op vooruitstrevend en originaliteit.  Angelo Bervicato wist al snel de hele Europese markt te bereiken.

Sinds 2011 vindt u bij Penninkhofmode een selectief aanbod van de Angelo Bervicato ballerina\'s. Hierin maken wij een keuze van modellen en kleuren welke het best passen in het modebeeld van ons. Hierdoor is het goed mogelijk om schoenen van Angelo Bervicarto te combineren met de kleding welke wij in onze zaken en op onze webshop aanbieden. Kwaliteit is voor ons altijd heel belangrijk. Zo ook tijdens uw bestelling en betaling op onze webshop. Penninkhofmode garandeert de hoogst mogelijk veiligheid tijdens het bestelproces. U kunt bij Penninkhofmode betalen via Ideal, mastercard, Visa, American Express, Paypal  en Klarna: een wijze van achteraf betalen.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.