FUCHS SCHMITT DAMESMODE

1 - 20 van 20 artikelen
Gefilterd op:
  • Fuchs Schmitt
Wis selectie

DE NIEUWSTE MODE VAN FUCHS SCHMITT KUNT U EENVOUDIG EN VEILIG BESTELLEN BIJ PENNINKHOFMODE

Fuchs Schmitt is in 1967 opgericht in Duitsland. Specialist in jassen en coats heeft Fuchs Schmitt zich ontwikkelt tot een merk in de damesmode dat bekend staat om de mooie kwaliteiten en nieuwe designs. Penninkhofmode maakt elk winterseizoen een selectie uit de uitgebreide collectie van Fuchs Schmitt die past bij het modebeeld dat wij willen brengen voor de mode bewuste vrouw.

 

DE SAMENWERKING TUSSEN FUCHS SCHMITT EN PENNINKHOFOMODE.NL

Fuchs Schmitt is bij Penninkhofmode een merk dat vooral in het najaar wordt gevoerd als merk. De  kleding die worden geselecteerd op originaliteit en functionaliteit in de kleuren van de laatste damesmode worden in alle beschikbare maten ingekocht.  De doelstelling is om een zeer breed assortiment te brengen waardoor er voor elke vrouw een mooie coat aanwezig is.

VEILIGHEID EN EENVOUD TIJDENS DE BESTELLING HEEFT DE HOOGSTE PRIORITEIT BIJ PENNINKHOFMODE.NL

De service van Penninkhofmode vind u natuurlijk ook bij de nieuwste kleding  terug gedurende het gehele proces van bestellen. Wanneer u een mode item naar keuze heeft gevonden en wilt gaan bestellen, komt u automatisch tijden het betaal proces in een beveiligde SSl omgeving.  U kunt uw kleding betalen via het vertrouwde Ideal, maar tevens met visa, Mastercard of American Express. Ook bieden wij PayPal en Klarna aan. Deze laatste is een manier van achteraf betalen. Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen bedenktijd. Natuurlijk staan we na ontvangst van uw item altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of aan eventuele wensen tegemoet te komen.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.