D’ETOILES CASIOPÉ BROEKEN

1 - 3 van 3 artikelen
Gefilterd op:
  • Broeken
  • d'Etoiles Casiopé
Wis selectie

BROEKEN VAN HET FRANSE MERK D’ETOILES CASIOPÉ. EENVOUD GECOMBINEERD MET KWALITEIT

Het van oorsprong Franse damesmode merk D’Etoile Casiopé heeft zijn origine in de regio van bordeaux en heette van origine Cassiopée. Medio 2015 besloot het merk een naamsverandering door te voeren naar de huidige merk naam: D’Etoile Casiopé.  Het merk kenmerkt zich door te werken met stoffen welke niet kreuken en makkelijk kunnen worden meegenomen op reis. Eenvoud en het vertalen van de laatste trends op een simplistische wijze in de modellen is typerend voor Cassiopée. Prettige bijkomstigheid is dat de maatvoering van Cassiopée van XS tot en met 3Xl gaat, waardoor het voor veel vrouwen te dragen is.

BROEKEN VAN D’ETOILES CASIOPÉ KUNT U VEILIG EN SNEL VINDEN EN BESTELLEN BIJ PENNINKHOFMODE

D’Etoile Casiopé maakt broeken voor alle vrouwen die zich stijlvol, elegant of klassiek willen voelen. D’Etoile Casiopé broeken kunt u online bij ons bestellen in veel verschillende modellen en zijn verkrijgbaar vanaf maat XS tot en met maat 3XL. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook wanneer het gaat om de veiligheid tijdens uw bestelling en betaling. Wij garanderen u de voor ons hoogst mogelijke veiligheid op onze webshop. U kunt voor de betaling kiezen uit Ideal, Mastercard, Visa, Paypal en ook achteraf betalen met Klarna. U heeft uw broek dan binnen 3 werkdagen, zonder verzendkosten te betalen in huis. Blijkt de broek niet te passen? Retourneren is makkelijk en wij betalen u binnen 24 uren uit na ontvangst van uw retourzending.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.