DYVA SCHOENEN

1 - 20 van 20 artikelen
Gefilterd op:
  • Dyva
Wis selectie

BESTEL UW FAVORIETE DYVA SCHOENEN EENVOUDIG EN VEILIG ONLINE BIJ PENNINKHOFMODE

Gevoelens en emoties die voortvloeien uit de passie voor Damesschoenen, maakten dat er  een kleine werkplaats werd geopend in Venetië. Deze schoenen werkplaats begon, bijna onmiddellijk, samen te werken met enkele van de belangrijkste namen in het Italiaanse mode-industrie op het gebied van schoenen.  Dit heeft uiteindelijk geleidt tot de oprichting van het merk Dyva. Vanaf 1992 werd de kleine werkplaats omgevormd tot een industriële productiesite gelegen in de beroemde en erkende schoenmakerij regio: Riviera del Brenta. Deze familie passie voor schoenen werd in 2001 aan de kinderen doorgegeven door Francesco en Marina, de eigenaars, en samen houden ze  de duurzame traditie van Master schoenmakers levend in combinatie met de laatste modetrends.

MEER DAN 30 JAAR SAMENWERKING TUSSEN DYVA EN PENNINKHOFMODE

Wij hebben in onze winkels en op onze webshop een uitgebreide Dyva collectie die o.a. bestaat uit exclusieve pumps, instappers en sandaaltjes. Wij kopen dit merk altijd vanaf de maat 35 tot en met maat 42. Ook hebben we altijd de halve maten. Bij het inkopen van de schoenen van Dyva maken wij onze eigen combinaties in de materialen, hakvormen, hakhoogtes,  kleuren en belijning. Dit maakt dat bijna alle schoenen van Dyva die wij verkopen, uniek zijn. Wij stellen comfort altijd als eerste prioriteit. Wanneer u uw favoriete schoenen  wilt bestellen, bent u er zeker van dat u een schoen  bestelt van zeer hoge kwaliteit die geheel in Italië is gemaakt. Laat u verrassen door de modellen van dit schitterende merk.

SERVICE IS VOOR PENNINKHOF EEN PRIORITEIT VOOR, TIJDENS EN NA DE AANKOOP VAN  UW FAVORIETE DYVA SCHOENEN.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit de collectie van onze Dyva schoenen, kunt u deze eenvoudig op onze webshop bestellen. Uw veiligheid is voor ons een top prioriteit tijdens de betaling van de order. Tijdens uw bezoek aan op onze site bent u constant in een hoog beveiligde omgeving via een https verbinding die is gegarandeerd door de banken.  U heeft meerdere betalingsmogelijkheden op onze webshop. Naast Ideal kunt u kiezen voor Mastercard, Visa, Paypal, American Express en overboeking per bank. Ook kunt u voor de betaling van uw schoenen  Klarna kiezen voor achteraf betalen.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.