Stroke 709 S018 Shawls 86

Het product heeft geen voorraad

Stroke 709 S018 Shawls 86

Een luxe transparante shawl van Stroke in een mokka bruine kleur. Aan de uiteinden zijn met een voile stof en lovertjes , bloempatronen verwerkt. Deze shawl mag niet worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
709 S018
Artikelnummer:
301000257
Kleur:
Mokka Bruin
Leveranciers kleur:
86
Materiaal:
100% Linnen
Lengte:
180 cm x 50 cm
Land van productie:
India

Stroke is een merk dat zeer sterk is in mooie printen shawls. Elk seizoen lukt het Stroke om met nieuwe eigentijdse printen te komen die perfect te combineren zijn met de kleuren en stijlen van dat moment van het mode beeld. Elk seizoen maken wij een brede selectie van shawls welke wij opnemen in onze collectie.

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 

Shop the Look

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.