KENNEL & SCHMENGER ACCESSOIRES

1 - 1 van 1 artikelen
Gefilterd op:
  • Sale
  • Kennel & Schmenger
Wis selectie

UW FAVORIETE ACCESSOIRES VAN KENNEL UND SCHMENGER KUNT U EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN BIJ PENNINKHOFM

K&S oftewel Kennel und Schmenger is een schoenen merk dat is opgericht in 1918 in het Duitse plaatsje Pirmasens. Het merk is nu bekend is om de sublieme kwaliteit, zeer goede pasvormen en mooie leesten. De mode die Kennel und Schmenger brengt is zeer vooruitstrevend. Zowel in de modellen als in de materialen. Het maken van de schoenen gaat echter nog op een traditionele wijze waar veel handwerk bij komt kijken. Dit maakt dat de kwaliteiten van de schoenen van Kennel und Schmenger is gegarandeerd. Kennel und Schmenger weet als geen ander merk een goede balans te vinden tussen de laatste mode trends en klassieke belijningen. Naast schoenen en laarzen heeft Kennel und Schmenger ook een tassen collectie en andere accessoires die perfect passen bij de schoenen collectie.

KENNEL & SCHMENGER IN SAMENWERKING MET PENNINKHOFMODE

Kennel und Schmenger vindt u bij ons in de collectie sinds 2011. U vindt bij Penninkhofmode mooie accessoires in meerdere kleuren en modellen. Voor zowel de sportieve vrouw als ook de elegante vrouw is er een ruime keuze accessoires. Natuurlijk is er in ons assortiment een grote keuze van klassieke accessoires, echter wij bieden ook accessoires aan met mooie luxe printen en materialen die meelopen in de nieuwste trends. Kwaliteit en comfort blijven echter altijd als een eerste prioriteit voor Kennel und Schmenger.

UW FAVORIETE ACCESSOIRES VAN KENNEL UND SCHMENGER EENVOUDIG BESTELLEN IN EEN VEILIGE OMGEVING

Op een eenvoudige wijze kunt u de Kennel und Schmenger accessoires bekijken en bestellen  bij Penninkhofmode.nl Onze service houdt echter niet op met het leveren van een accessoire van hoge kwaliteit. Ook veiligheid en gemak is voor ons zeer belangrijk. Wanneer u uw bestelling doet, garanderen wij de hoogst mogelijke veiligheid via een door de banken gegarandeerde https verbinding tijdens de bestelling en betaling van uw accessoires. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om te betalen zoals: Ideal, Mastercard, Visa, American Express of PayPal. Ook kunt U in Nederland kiezen voor betalen achteraf via klarna.  Ook nadat u uw aankoop heeft gedaan blijven wij voor u klaar staan. U kunt ons altijd mailen of bellen voor uw vragen op : 0570-592339.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.