Rundholz 389 7105 Vesten Rood

Het product heeft geen voorraad

Rundholz 389 7105 Vesten Rood

Een kort vest van Rundholz in de kleur bordeauxrood. Bij de schouders, onder de taille aan de voorzijde en in het midden van de achterzijde zijn decoratieve open gewerkte biezen. Dit vest mag niet worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
389 7105
Artikelnummer:
135000893
Kleur:
Bordeaux rood
Materiaal:
100% Wol
Pasvorm::
Normaal
Lengte:
40 cm
Land van productie:
Duitsland
Borstomvang:
80 cm
Maat artikel op foto:
Maat XS

Naam:
Carmen
Taille:
75 cm rond
Borstomvang:
90 cm rond
Lengte:
180 cm
Schoenmaat:
39
Cup Maat:
75D
Heupomvang:
93 cm rond

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.