Rundholz 123 337 0555 Tops Grijs

Het product heeft geen voorraad

Rundholz 123 337 0555 Tops Grijs

Een shirt van Rundholz black label in een lichtgrijze kleur. Het shirt heeft halflange mouwen en mag op 30 graden worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
123 337 0555
Artikelnummer:
130000806
Kleur:
Lichtgrijs
Materiaal:
100% Katoen
Pasvorm::
Normaal
Lengte:
65 cm
Land van productie:
Nederland
Borstomvang:
88 cm
Maat artikel op foto:
Maat XS

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.