DONNA CAROLINA DAMESSCHOENEN

1 - 7 van 7 artikelen
Gefilterd op:
  • Donna Carolina
Wis selectie

DE MODE VAN DONNA CAROLINA SCHOENEN

In de directe omgeving van Venetië heeft het merk Donna Carolina haar onderneming gevestigd voor de productie van haar damesschoenen.  Misschien wel symbolisch aangezien Venetië zich als oude stad door de tijd heen op elke verandering perfect heeft weten aan te passen zonder haar charme te verliezen, en Donna Carolina als merk zich in haar lange bestaan constant goed heeft weten aan te passen op het veranderende mode beeld met behoud van de hoge kwaliteitseisen voor design en materialen.

DONNA CARONLINA BIJ PENNINKHOFMODE.NL

Sinds Donna Carolina in het begin van het nieuwe millennium een meer jonge en sportieve look begon te krijgen hebben wij het merk weer opgenomen in onze collectie. Dit ook omdat we zagen dat ondanks deze verandering het oude ambacht met kwaliteit nog steeds aanwezig was.  Sinds enkele jaren brengen wij dan ook weer een selectie van dit gerenommeerde merk  in onze winkels en op onze webshop.

U kunt online een snel overzicht krijgen van de modellen van schoenen en laarzen die wij verkopen en u kunt deze op onze webshop eenvoudig bestellen. Wij leveren binnen 3 werkdagen  gratis en u heeft 14 dagen retourrecht.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.