CO • EXIST DAMESMODE

1 - 2 van 2 artikelen
Gefilterd op:
  • Co • Exist
Wis selectie

ALLE DAMESMODE VAN HET EXCLUSIEVE MERK CO • EXIST KUNT U EENVOUDIG BESTELLEN BIJ PENNINKHOFMODE.

In de zomer van 2015 werd het merk Co-Exist opgericht. De hoofd ontwerpster van het merk Greenstone besloot voor zichzelf te beginnen in samenwerking met Jessica Servati en Marc van Hilst. Uitgangspunt was om originele coats voor vrouwen met gevoel voor mode te ontwerpen zonder compromissen te doen ten aanzien van de kwaliteit, met een verbluffend resultaat. Schitterende jassen en coats in mooie stoffen, maar vooral ook heel draagbaar. Originaliteit is op een schitterende wijze gecombineerd met functionaliteit en wij zijn dan ook trots als Penninkhofmode om een uitgebreide collectie van dit nieuwe merk aan te mogen bieden. Sportieve als ook elegante jassen en coats kunt u vinden in deze collectie.

DE SAMENWERKING VAN CO-EXIST MET PENNINKHOFMODE.

Vanaf de opstart van dit merk brengt Penninkhofmode een breed assortiment van dit hoogwaardige merk. U kunt uw favoriete coat of mantel vinden vanaf maat 36 tot en met maat 46. De pasvormen zijn gebaseerd op de noord Europese vrouw. Uitgangspunt is dat wij de collectie van Co-Exist elk seizoen verder uitbreiden om voor elke vrouw een ideale jas aan te kunnen bieden. Mocht u vragen hebben over een bepaald model jas, kunt u gerust contact opnemen met ons zodat wij u van professioneel en goed advies kunnen voorzien. Ons telefoon nummer is: 0570-592339  

SERVICE EN VEILIGHEID STAAN BIJ PENNINKHOFMODE HOOG IN HET VAANDEL.

Onze service houdt niet op bij een goed advies en een snelle verzending van uw item. Veiligheid is een service die voor ons zeer belangrijk is. Tijdens uw bestelling en betaling garanderen wij u de hoogst mogelijke beveiliging via een speciaal beveiligde betalingsomgeving. U heeft hier meerdere mogelijkheden om uw artikel van Co-Exist te betalen: Ideal, Mastercard, Visa, American Express, Paypal en Klarna (achteraf betalen). Ook kunt u er voor kiezen om te betalen met overboeking per bank. Ook na ontvangst van uw coat staan wij altijd voor u klaar, wanneer u een vraag of een probleem heeft . 

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.