Stroke 706S155 Shawls 85

Het product heeft geen voorraad

Stroke 706S155 Shawls 85

Een transparante shawl van het merk Stroke in een grafische print met de kleur roze op een beige achtergrond. In de shawl zijn lovertjes verwerkt. De uiteinden van de shawl zijn fijn gerafeld. Deze shawl mag niet worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
706S155
Artikelnummer:
301000252
Kleur:
Rose
Leveranciers kleur:
85
Materiaal:
75% Katoen, 15% Modal, 10% linnen
Lengte:
240 cm x 120 cm

Stroke is een merk dat zeer sterk is in mooie printen shawls. Elk seizoen lukt het Stroke om met nieuwe eigentijdse printen te komen die perfect te combineren zijn met de kleuren en stijlen van dat moment van het mode beeld. Elk seizoen maken wij een brede selectie van shawls welke wij opnemen in onze collectie.

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 

Shop the Look

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.