Sarah Pacini 171631 Shawls Beige

Het product heeft geen voorraad

Sarah Pacini 171631 Shawls Beige

Een transparante shawl van het merk Sarah Pacini in een zand kleur. Aan de uiteinden is de shawl fijn gerafeld. Deze shawl mag op de hand worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
171631
Artikelnummer:
301000224
Kleur:
Zand
Materiaal:
85% Modal, 15% Zijde
Lengte:
100 cm x 100 cm

Sarah Pacini is een merk van de gelijknamige ontwerpster. In de jaren 80 begon ze voor zichzelf kleding te ontwerpen voor een creatieve vrouw die van mooie originele mode houd met hoogwaardige kwaliteiten. De kleuren van de Sarah Pacini collectie zijn altijd natuurlijk en soms een tikje sober Waardoor de kwaliteit nog meer naar voren komt. U kunt zeggen: Eenvoud maakt mooi maar dan wel met gevoel voor mode en met originele eenvoud.

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.