Rundholz 357 0503 Shirts Uni KM 201

Het product heeft geen voorraad

Rundholz 357 0503 Shirts Uni KM 201

Een shirt van Rundholz in een gevlekte print met meerdere tinten antraciet. Aan de rechte voorzijde is vanuit de hals een zwarte bies Met aan de onderkant een korte horizontale bies. De stof in de ronde hals is diagonaal geplooid. Dit shirt mag op 30 graden worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
357 0503
Artikelnummer:
131700152
Kleur:
Antraciet
Leveranciers kleur:
201
Materiaal:
100% Katoen
Pasvorm::
Normaal
Lengte:
60 cm
Land van productie:
China
Borstomvang:
200 cm
Maat artikel op foto:
Maat S

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 

Bekijk meer Looks van het merk Rundholz

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.