Rundholz 339 7104 Vesten 410

  • Start videoStop video
Andere kleuren

Het product heeft geen voorraad

Start videoStop video

Rundholz 339 7104 Vesten 410

Een kort vest van Rundholz black label in de kleur olijfgroen. Het vest heeft een vallende col. Aan de onderkant is in de rand een koord in een tunnelverwerking waarmee een plooi effect kan worden gecreëerd. Dit vest mag op de hand worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
339 7104
Artikelnummer:
135000900
Kleur:
Olijfgroen
Leveranciers kleur:
410
Materiaal:
100% Katoen
Pasvorm::
Normaal
Lengte:
Voor: 45 cm; Achter: 60 cm
Land van productie:
China
Borstomvang:
94 cm
Maat artikel op foto:
Maat XS

Naam:
Carmen
Taille:
75 cm rond
Borstomvang:
90 cm rond
Lengte:
180 cm
Schoenmaat:
39
Cup Maat:
75D
Heupomvang:
93 cm rond

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 

Bekijk meer Looks van het merk Rundholz

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.