Rundholz 123 373 7102 Vesten Grijs

Het product heeft geen voorraad

Rundholz 123 373 7102 Vesten Grijs

Een transparant vest van Rundholz Black label in de kleur wit. In het vest is een strepen patroon gebreid waar delen minder transparant zijn als andere. Dit vest mag op de hand worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
123 373 7102
Artikelnummer:
135001040
Kleur:
Lichtgrijs
Materiaal:
74% Katoen, 26% Polyester
Pasvorm::
Normaal
Lengte:
65 cm
Land van productie:
China
Borstomvang:
106 cm
Maat artikel op foto:
Maat S

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.