Rundholz 123 336 1402 Shawls Geel

Het product heeft geen voorraad

Rundholz 123 336 1402 Shawls Geel

Een licht transparante gemêleerde shawl van Rundholz Black label in een grafische print met meerdere bollen in verschillende grootte in meerdere tinten okergeel. Deze shawl mag op de hand worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
123 336 1402
Artikelnummer:
301000846
Kleur:
Okergeel
Materiaal:
90% Modal, 10% Zijde
Lengte:
160 cm x 100 cm
Land van productie:
Italië

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.