Rundholz 122 383 0108 Pantalons Groen

Het product heeft geen voorraad

Rundholz 122 383 0108 Pantalons Groen

Een broek van Rundholz black label in een pepita ruitje met de kleuren groen en wit. In de taille is aan de achterkant een elastieken band. De broek heeft steekzakken en mag op 30 graden worden gewassen. 

Specificaties

Merk:
Model:
122 383 0108
Artikelnummer:
100001879
Kleur:
Groen
Pasvorm::
aansluitend op het been
Lengte:
95 cm
Land van productie:
Polen
Maat artikel op foto:
Maat S
Omvang taille / heup:
74 cm - 104 cm

Rundholz is sinds 2019 opgenomen in de totaal collecties van Penninkhofmode.nl en wordt alsmaar uitgebreid tot wat wij nu brengen. Penninkhofmode heeft de meest uitgebreide Rundholz collectie van Nederland en u vindt bij ons altijd alle maten van de collecties die wij inkopen. Wij ervaren vaak dat wanneer klanten de nieuwste items mode van Rundholz aankopen, zij zeer tevreden zijn over de hoogwaardige kwaliteiten en exclusiviteit  van dit mooie merk.  

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.