MARIPÉ DAMESSCHOENEN

1 - 10 van 10 artikelen
Gefilterd op:
  • Maripe
Wis selectie

VIND UW FAVORIETE DAMESSCHOENEN VAN MARIPÉ OP ONZE ONLINE SHOP PENNINKHOFMODE.NL

Het Italiaanse schoenen merk Maripé vindt zijn oorsprong in het midden van de jaren 40 in de vorige eeuw. Panizzola Egisto was de initiatief nemer die onder de merknaam Maripé schoenen begon te fabriceren. Met het binnenkomen van zijn zoon Roberto werd het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is: een gerenommeerd merk binnen de schoenenbranche met kwaliteit schoenen voor een zeer correcte prijs. Maripé weet elk seizoen weer zeer goed op de laatste trends in te spelen. Sportieve sneakers maar ook vlotte instappers en trendy laarsjes.

DE SAMENWERKING TUSSEN MARIPÉ EN PENNINKHOFMODE

In de jaren 90 werd er een uitgebreide collectie gevoerd van Maripé. Na enkele jaren afscheid te hebben genomen hebben wij in 2012 de collectie weer opgenomen in ons assortiment. Binnen de mogelijkheden kiezen wij altijd damesschoenen welke wij op onze eigen wijze uniek kunnen maken door de keuze van materialen en kleuren zodat wij elk seizoen weer een uitgebreid aanbod hebben waarmee we ons van onze collega’s kunnen onderscheiden.

ONZE KLANT IS KONING VOOR, TIJDENS EN OOK NA HAAR AANKOOP VAN HAAR  DAMESSCHOENEN BIJ PENNINKHOFMODE

U kunt ook tijdens de sales periode op eenvoudige wijze alle damesschoenen bekijken en bestellen op onze online shop. Bestellingen van Maripé worden door ons over de hele wereld geleverd. In Europa leveren wij binnen 5 werkdagen en in Nederland en België binnen 3 werkdagen. De verzending is gratis in Nederland, België en Duitsland.

Service bieden wij niet alleen door kwaliteit en een goed advies. Ook veiligheid en after sales heeft bij ons een hoge prioriteit. Tijdens het betalingsproces van uw damesschoenen bieden wij u de hoogst mogelijke veiligheid door in een door de banken beveiligde omgeving te zijn met een https verbinding. U kunt gebruik maken van meerdere opties om te betalen. Hieronder vallen: Ideal, Visa, Mastercard, American Express, PayPal en overboeking per bank. Ook kunt u achteraf betalen via Klarna. Uw gemak is voor Penninkhofmode belangrijk.

Filter op:
  • Sorteervolgorde
  • Merk
  • Maat
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.