Hale Bob 75HS2232 Blouse Beige

Sale
€ 339€ 135,60
€ 339€ 135,60
Maat
S

Hale Bob 75HS2232 Blouse Beige

Een blouse van het merk Hale Bob in een grafische print met meerdere tinten bruin en turquoise. De ronde hals belijning heeft in het midden een uitsnijding met een koord. Deze blouse mag niet worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
75HS2232
Artikelnummer:
110000255
Kleur:
Beige
Materiaal:
100% Zijde
Lengte:
65 cm

De maker van Hale Bob, Daniel Bohbot, begon zijn werk in Parijs. Zich onderdompelend in de kunst, muziek en film van die stad ontwikkelde Bohbot een stijl en een standpunt dat de popcultuur combineerde met de wereld van couture. Tijdens een bezoek aan Los Angeles in 2001, besefte Bohbot dat de "City of Angels" de plek was om de ontwerpen te lanceren die zijn kleding snel en onmisbaar zouden moeten maken voor Hollywood-klanten van de beroemdheid en voor smaakmakers over de hele wereld. Salma Hayek, Halle Berry, Heidi Klum en Eva Longoria zijn allemaal fans die zijn gaan houden van het uiterlijk en de ervaring van Hale Bob. Ze weten dat Daniel Bohbot en Hale Bob kleding maken die je onderscheidt van de massa. Alle afdrukken die Hale Bob gebruikt, zijn ontworpen en ontwikkeld in de Hale Bob-studio's in Los Angeles en zijn exclusief voor het merk Hale Bob en zijn nergens anders te vinden, behalve Hale Bob.

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.