Annette Görtz LOTTIE 36400 Shawls Roomwit

Het product heeft geen voorraad

Annette Görtz LOTTIE 36400 Shawls Roomwit

Een luxe licht transparante shawl van Annette Görtz in een strepen patroon met de kleuren roomwit met zwart. De randen van de shawl zijn fijn gerafeld. Deze shawl mag op de hand worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
LOTTIE 36400
Artikelnummer:
301000848
Kleur:
Roomwit
Materiaal:
100% Linnen
Lengte:
180 cm x 140 cm
Land van productie:
Italië

Het merk Annette Görtz van de gelijknamige ontwerpster brengt sinds jaar en dag een geheel eigen stijl van mode voor modebewuste eigentijdse vrouw die zich wil onderscheiden. Annette Görtz werkt met zeer hoogwaardige stoffen en breisels en presenteert haar collecties veel in natuurlijke kleuren. Zowel een slanke vrouw als ook en wat vollere vrouw kan goed slagen bij dit merk. Wij hebben een breed assortiment van Annette Görtz en voeren van alle beschikbare artikelen alle maten.

 

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.