Airfield 25185-354 Tops Multi color

Sale
€ 269€ 107,60
€ 269€ 107,60

Airfield 25185-354 Tops Multi color

Een blouse van Airfield in een grafische multi color print. Langs de rand van de V - Hals is de stof fijn geplooid en deze plooen kunnen meer of minder worden met het aantrekken van een koord dat in de rand is verwerkt. Aan het uiteinde van de mouwen is een smalle bies met een drukknoop. Deze blouse mag op 30 graden worden gewassen.

Specificaties

Merk:
Model:
25185-354
Artikelnummer:
134000001
Kleur:
Multi color
Materiaal:
51% Zijde, 49% Katoen
Lengte:
60 cm

Het merk Airfield kenmerkt zich door zijn eigen stijl die elegant sportief en eigentijds is. De pasvormen zijn perfect gemaakt voor de noord Europese vrouw. Binnen ons assortiment maken wij elk seizoen een keuze uit de Airfield collectie voor u waarbij wij rekening houden met het totaal beeld van de mode op dat moment. Wij voeren alle maten van de modellen van Airfield die wij hebben.

Bij een bestelling van één artikel verzenden wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het zijn dat de artikelen uit verschillende vestigingen worden genomen en eerst op een centraal punt worden verzameld alvorens wij uw bestelling in zijn geheel naar u toe sturen.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.